Your supplier for trailers and semi-trailers

Fotomap Plateau

Geproduceerde 'Plateau opleggers' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Plateau (uitschuifbaar)

Geproduceerde 'Uitschuifbare Plateau Opleggers' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Plateau Aanhangwagens

Geproduceerde 'Plateau Aanhangers' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Open Oplegger Specials

Geproduceerde 'Open Oplegger Specials' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Open Opleggers Kooiaap

Geproduceerde 'Open Opleggers Kooiaap' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Kraantrailers

Geproduceerde 'Kraantrailers' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!

Fotomap Stenentrailers

Geproduceerde 'Stenentrailers' door Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V. Het overgrote deel van deze opleggers en aanhangers is nog steeds te vinden op de Europese wegen!