Nieuws
containerchassis

100ste Jumbo containerchassis voor Van Berkel sinds 2014

26/10/2021 - 1 minuut leestijd

Nog meer blauw op de weg in en rond Veghel! Eind 2014 zijn we gestart met de levering van containerchassis aan Van Berkel Logistics (Inland Terminal Veghel).

Sinds die tijd heeft Van Berkel Logistics regelmatig chassis bij gekocht. Er wordt veel aan- en afgekoppeld en aangedockt bij de klanten vandaar dat Van Berkel gekozen heeft voor een wat zwaarder en robuuster type, met zo min mogelijk handelingen om verschillende type containers te kunnen vervoeren.

Van Berkel Logistics heeft inmiddels drie overslaglocaties in Noord-Brabant: Inland Terminal Veghel, Inland Terminal Cuijk en Inland Terminal Oss. Van Berkel Logistics is de verbindende schakel tussen wegvervoer en binnenvaart en heeft zich ontwikkeld tot een fullservice logistiek dienstverlener voor wat wij noemen multimodaal vervoer.
Afgelopen zomer mochten we het 100ste chassis uitleveren aan Van Berkel Logistics. Deze is bestemd voor Inland Terminal Oss. Van Berkel kiest voor dit type chassis vanwege het degelijke en robuuste ontwerp.

Vanwege dit 100ste Jumbo containerchassis hebben we voor de mensen die dagelijks met plezier mogen werken met deze Jumbo containerchassis (chauffeurs en terminalmedewerkers) speciale “van Berkel” petten in de blauwe kleur laten maken. De petten zijn voorzien van de naam van de chauffeur en van het nieuwe Jumbo logo.

Wij wensen van Berkel Logistics veel werkplezier en veilige kilometers met deze Jumbo containerchassis.