Jumbo Groenewegen,
ruim 90 jaar ervaring

De Jumbo Fabriek van Aanhangwagens en Opleggers bevindt zich op de hoofdvestiging in Helmond en omhelst de ontwikkelingsafdeling, prototypebouw, carrosseriebouw, verkoop en service. De Groep Jumbo Groenewegen B.V. levert kwalitatief hoogwaardige opleggers en aanhangwagens in het topsegment van de markt.
Het is geen toeval dat een groot deel van alle geproduceerde Jumbo en Groenewegen voertuigen nog altijd rondrijdt op onze wegen, meer dan 80%.

Jumbo

Het merk Jumbo vindt zijn oorsprong in 1927, toen de eerste generatie Van der Meulen begon met het produceren van transportmiddelen. De ‘Jumbo’ productlijn omvat voornamelijk speciale aanhangwagens en maatwerk opleggers die gebouwd worden om decennialang mee te gaan. Daarnaast zijn de Jumbo B-doubles en andere LZV oplossingen niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Meer over Jumbo

Groenewegen

Het merk Groenewegen werd in 1931 in Rotterdam opgericht en was jarenlang te vinden in de top 3 van grootste spelers op de Nederlandse markt. Het ‘Groenewegen’ logo prijkt vooral op de voertuigen die gebouwd worden voor de transporteur die een traditionele, robuuste standaardoplegger nodig heeft. Denk hierbij o.a. aan schuifzeilwagens met hardhouten vloer, heavy duty containerchassis; en vooral ons paradepaardje, de Groenewegen kastenoplegger.

Meer over Groenewegen

Opgericht

1927