Jumbo Groenewegen, Dutch quality since 1927

Groep Jumbo Groenewegen produceert hoge kwaliteit opleggers en aanhangwagens. Elke oplegger of aanhangwagen wordt door ons met veel toewijding ontworpen, geproduceerd en geleverd aan onze klanten. Al onze opleggers of aanhangwagens zijn maatwerk, wij zijn specialist in enkel stuks of kleine series. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een Jumbo of een Groenewegen oplegger of aanhangwagen mag verwachten. Wij staan er voor in dat al onze producten kwalitatief goed zijn, robuust zijn en wij gebouwd zijn om jaren mee te gaan.

Jumbo

Groep Jumbo Groenewegen is door een fusie van Jumbo en Groenewegen in 2011 ontstaan. Maar de historie van beide merken gaat veel verder terug. De geschiedenis van Jumbo in Helmond kan teruggevoerd worden tot 1886. In dat jaar werd door de Heer Sjef van der Meulen een bedrijfje opgericht wat een ijzerwinkel, wapenhandel en smederij omvatte. Vanuit de smederij ontstond een fietsenhandel, motorhandel en later autohandel en een garagebedrijf.

Meer over Jumbo

Groenewegen

Groenewegen startte in 1931 aan de Schans 150-152 in Rotterdam. Vanaf het begin heeft Groenewegen zich toegelegd op de productie van wegtransportmiddelen. In 1957 werd de productie uitgebreid met een tweede productielocatie in Etten-Leur, dat in de jaren daarna uitgroeide tot de hoofdvestiging van de onderneming.

Meer over Groenewegen

Frans den Braber

Braber Trans

Ik zie het nieuwe logo als een kroon op jullie werk, vandaar dat ik de sticker boven de M van Jumbo heb geplakt. Mijn lzv set is nu 4 jaar oud en heb er tot heden geen problemen mee gehad!

Opgericht

1927